Microdermabrasie

Microdermabrasie

Diamant dermabrasie is de allernieuwste mechanische diepte peeling! Het werkt met diamanten opzetstukjes. Middels Microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.


Voor behandeling van: acne littekens, droge huid, meeëters, gerstekorrels, grove poriën, verkleuring van de huid, zon beschadigde huid, striae  littekens, ouderdomsvlekken, pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes, vermoeide grauw uitziende huid, verstopte poriën, vette huid, verouderde huid met rimpelvorming


Resultaten: Verfijnt de huidstructuur, gladdere en zachtere huid, vermindert pigmentvlekjes, egaliseert de huidskleur, verzacht rimpeltjes en lijntjes, verbetert de bloedcirculatie, verfrist verbetert en verjongt de huid, opname vermogen van de huid is verbeterd.

Behandeltijd: 30 - 60 minuten

Tarief: € 45,00 - € 85,00