L.E.D. Lichttherapie

L.E.D. Lichttherapie


De nieuwe manier om tot een complete heling van de huid te komen is L.E.D. lichttherapie (Light Emitting Diodes). L.E.D. technologie maakt gebruik alle golflengtes in het lichtspectrum en is 100% veilig. Het stimuleert de huid cellen te regenereren, verbetert de bloedsomloop en verhoogt de collageenproductie. Het heeft zich heel snel bewezen als een van de meest effectieve niet-invasieve methode om de huid te helpen verjongen.


Rood LED-licht komt dieper in de huid en werkt vooral anti-aging en anti-oxidant! Versterkt de doorbloeding, verbetert de elasticiteit en huidskleur; elimineert (fijne) lijntjes en rimpels; herstelt huidbeschadigingen (wondjes) en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Speciaal ontwikkeld voor behandeling van: de droge, verouderde, allergische en/of beschadigde huid. Het rode LED- licht bevordert de bloedcirculatie en lymfestroming en vermindert huidverslapping. 

 

Blauw LED-licht komt het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Werkt anti-acne,kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid. Voor behandeling van: acne (puistjes), mee-eters, ontstekingen, huidvlekken, huidoneffenheden en huidimperfecties. Het blauwe LED-licht doodt bacteriën en vermindert roodheid en couperose; is effectief bij de vermindering van bacteriën bij acne en bacteriële ontstekingen en wordt ingezet bij de verbetering van acne en zonlicht beschadigingen. Vermindert inflammatie (ontstekingen).


Behandeltijd: 30 minuten

Tarief: € 50,00